2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Műsorajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Az Agrárminisztérium közreműködésével valósul meg a HírTV legújabb, a magyar agráriummal foglalkozó magazinműsora. A Zsuzsi asztala címmel debütáló programban György-Horváth Zsuzsa műsorvezető mutatja be a nézőknek a vidéki élet szépségeit, az agrárszakma rejtelmeit, illetve azt az utat, amelyen keresztül egy-egy termék élelmiszerként az asztalra kerül.  

A HírTV programkínálatában minden szombaton jelentkező vidékjáró magazinműsorban érdekes és izgalmas formában, a műsorvezető szemüvegén keresztül tekinthetnek be a tévénézők a hazai agrárkulturális életbe, az agrárszakmában dolgozó jeles szakemberek tevékenységébe és mindennapi életébe, illetve azokba a folyamatokba, melyek során a nap, mint nap fogyasztott termékek elkészülnek. A műsorban ezen felül kirajzolódnak az egyes gazdák életútjai, sikereik és nehézségeik.

György-Horváth Zsuzsa műsorvezető különböző vidéki gazdaságokba látogat el, ahol nemcsak megfigyeli a munkafolyamatokat és beszélget a gazdákkal, hanem maga is részt vesz a különféle termékek előállításában, ezzel is közelebb hozva a nézőket a vidéki élet, az agrárium lenyűgöző világához.

„A műsor készítésével az a célunk, hogy más köntösbe bújtassuk az agrártémákat, mint amire az emberek asszociálnak, ha meghallják azt, hogy agrárműsor! A magyar vidék tele van izgalmasabbnál izgalmasabb történetekkel és emberekkel. Úgy szeretnénk bemutatni egy-egy területet, hogy a néző azt érezze a képernyő előtt ülve, hogy ő is szívesen kipróbálná az adott mezőgazdasági munkát.” – nyilatkozta a műsor háziasszonya.

A Zsuzsi asztalán terítékként megjelennek a hazai tájegységek híres zöldségei, gyümölcsei, de a tévénézők betekintést nyerhetnek többek között a tej-, vaj-, kenyérkészítés vagy borászkodás tudományába is. „Itt nem feltétlenül az lesz a lényeg hogy mi, hanem hogy honnan és hogyan kerül az asztalra!” - folytatta a műsorvezető.

„Izgatottan várjuk legújabb műsorunk premierjét, hiszen formabontó eszközökkel szeretnénk megmutatni a nézőknek azt a világot, ami az utóbbi időben ugrásszerű fejlődésnek indult magyar agráriumot jellemzi. A műsor újszerű formátuma garancia arra, hogy a közönség egy igazán izgalmas és emberközeli módon ismerkedjen meg a magyar gazdákkal és a világszínvonalú termékeikkel. Ezen felül pedig azt is megmutatjuk, hogy mekkora fejlődésen mentek keresztül a vidéki gazdaságok, ezáltal mennyire vibrálóvá, értékessé és sokoldalúvá vált a vidéki élet Magyarországon.” – mondta el Gajdics Ottó, a Hír TV tartalmi igazgatója.

Az új műsor minden szombaton 13 órakor lesz látható a HírTV-n, az első adás március 26-án érkezik a képernyőkre.

ZSUZSI ASZTALA – A vidék az új nagyváros!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!