2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Műsorajánló

Informátor Losonczi Katával és Gáll Csongorral

Mostantól Losonczi Kata és Gáll Csongor Informátor című műsorunk házigazdái. A ma esti adás rámutat, hogy továbbra sem gyanúsították meg a korrupció botrányba keveredett Lackner Csabát Kispesten. Az is kiderül, hogy a kerületben lesz-e újabb vizsgálóbizottság és az is, hogy mennyit keres a szocialista polgármester egy év alatt. Informátor pénteken 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán. Műsorvezető: Losonczi Kata.

Kapcsolódó anyagok:

Informátor: Továbbra sem gyanúsították meg Lackner Csabát

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!