2023. 06. 02. Péntek Kármen, Anita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Műsorajánló

Riasztás - ajánló

Elképzelhető, hogy feltételesen szabadlábra helyezik az egyik olaszliszkai lincselőt. ifj. H. Dezső 17 évet kapott, amiért részt vett 2006-ban Szögi Lajos tanár agyonverésében. Jó magaviselete miatt azonban előbb kiengedhetik - derül ki Riasztás című magazinunkból, amely ezúttal a feltételes szabadlábra helyezés intézményével foglalkozik. A műsorban szó lesz a skálás gyilkosnak nevezett Bene Lászlóról is, aki ugyan 2014-ben már letöltötte 20 éves fegyházbüntetését, de azóta sem találták alkalmasnak a szabad életre. Ahogyan kevés esélye van erre a 11 éves Szita Bence egyik gyilkosának is. Bogdán József tényleges életfogytiglani fegyházbüntetését tölti, és a Riasztásnak adott interjúban elmondta, ügye a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága előtt van, mert szerinte semmi köze a kisfiú halálához.

  • Riasztás - ajánló

Továbbá: 

A Hableány tragédiája a Riasztás legújabb adásában. Műsorunkban felidézzük a múlt szerdai hajóbaleset körülményeit és igyekszünk összefoglalni az eddig történteket. A riportban megszólalnak szakértők, a mentésben résztvevő búvárok és az illetékes szakhatóságok képviselői.

Riasztás 20 óra 5 perctől a Hír TV műsorán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Letartóztatták egy drogkereskedő hálózat 15 tagját bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt Bács-Kiskun vármegyében - közölte a vármegyei főügyészség pénteken az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!