2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Műsorajánló

Placebo? – Panaszkönyv

  • Placebo? – Panaszkönyv

Placebo?
Fizikai, gyógyászati értelemben semmilyen hatása nincs a több százezer forintért árult mágneses gyűrűnek. Bevizsgáltattuk.

Szemétdíj
Aki befizette a számlát annak idején, az is kapott felszólítást a behajtó cégtől egy 7 évvel ezelőtti tartozásra hivatkozva. Több százan érintettek az ügyben.

Se só, se beszéd
Nincs tartozása, fizeti az áramdíjat, mégis leszerelték a villanyóráját. Kár volt bejelentenie a hozzátartozó halálát.

Csere
Az Egyesült Államokban azonnal kicserélik a meghibásodás miatt az üzletbe visszavitt termékeket, itthon azonban teljesen más a helyzet. Ripli Zsuzsa színésznő osztja meg velünk tapasztalatait.

Adás:
2019. február 9., szombat 20.05.
2019. február 10., vasárnap 00.30.
2019. február 10., vasárnap 11.05.
2019. február 10., vasárnap 18.05.
2019. február 12., kedd 13.05.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!