2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Műsorajánló

Pártatlan – Magyarország élőben

  • Pártatlan – Magyarország élőben

Pártatlan
Kiverte a biztosítékot az igazságügyi miniszternél az a feltételezés, hogy pártkatonákkal működtetnék a közigazgatási bíróságokat. A tervezett átalakításokról is kérdezzük Völner Pált, az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát.

Széthúzás
Egyre több ország kritizálja az ENSZ migrációs csomagját. Legutóbb a csehek jelentették be, hogy nem fogják megszavazni, de már a német kormánypártból is érkeztek kritikák. Vendégünk Pócza István, a Századvég kutatója.

Hatékonyság
A V4-ek országai között kiemelkedő az uniós források magyarországi felhasználása. De mi lesz, ha csökkennek a kohéziós források? A stúdióban Schanda Tamás uniós fejlesztésekért felelős államtitkár.

Lappangó veszély
Több mint egymillióan szenvednek Magyarországon cukorbetegségben, de csak mintegy 700 ezren tudnak arról, hogy beteg. A kormány most célzott programmal próbál segíteni rajtuk. Vendégünk Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott.

Adás:
2018. november 19., hétfő 19.30.
2018. november 19., hétfő 23.05
2018. november 20., kedd 03.00.
2018. november 20., kedd 06.00.
2018. november 20., kedd 16.05.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!