2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Műsorajánló

Azok a csodálatos modellek a 70-es évekből – Paletta

  • Azok a csodálatos modellek a 70-es évekből – Paletta

Return 2 Acapelland címmel megjelent a Fool Moon legújabb albuma. Magyarország legnépszerűbb pop-acapella együttese 17 éve alakult és hat új hanglemeznyi zenei anyagot rögzített. Mészáros Tamás és Vavra Bence énekesek a vendégeink.

Legendás fotómodellek a XX. századból címmel nyílt kiállítás Tóth József Füles fényképeiből. A hetvenes és nyolcvanas évek magyar reklámfotóira a humor és a groteszk szemlélet volt jellemző. Tóth József fotóművész és Pataki Ági producer, modell érkezik hozzánk.

Aréna koncerttel ünnepli megalakulásának negyvenedik évfordulóját a Karthago. A zenekar az amerikai west coast stílus legsikeresebb hazai képviselője, negyven éve folyamatosan koncerteznek és adnak ki lemezeket. Szigeti Ferenc és Takáts Tamás a vendégeink.

Adás:
2019. február 12., kedd 14.30.
2019. február 13., szerda 01.30.
2019. február 13., szerda 07.30.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!