2021. július 24.,
szombat, Kinga, Kincső napja

Wintermantel Zsolt: Karácsonynak megint kellett mondania valami hangzatosat

2021. július 20., kedd 19:54

A fővárosi Fidesz szerint Budapest főpolgármestere építés helyett rombol, és ez leginkább a jobboldali vezetésű kerületekben tapasztalható. A HírTV stúdiójában Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi fideszes vezetője, aki szerint Karácsony Gergely csak arra koncentrál, hogy a baloldal miniszterelnökjelöltje legyen.

Mi végre eltakarítjuk a Fidesz itt hagyott mocskát és rendet teszünk a városban. Már csak az kéne, hogy a hónapok óta húzódó kormányzati beruházások is végre elkészüljenek, vagy ha ez nem megy, legalább egy kis szerénységet mutassanak a fideszes politikusok - városban – írta a Facebookon a főpolgármester kedden. A főpolgármester felszólítááreí reaagálva Wintermantel Zsolt úgy fogalmazott, egy dolgot el kell ismerni Karácsony erős a facebookozásban, de – tette hozzá -egy főpolgármesternek nem a közösségi oldalon kellene vitézkednie, hanem a várost irányítani és összehangolni a fejlesztéseket.

Arra a felvetésre, hogy a főpolgármester legújabb bejelentése szerint „most lecsapnak a dízelautókra és így egy csapásra megoldódik a főváros közlekedése, Wintermantel Zsolt elmondta, Karácsonynak megint kellett hangoztatnia valami határozottnak tűnőt, hiszen tavasszal nem reagált a Greenpeace levelére, erre most mondani kellett neki valami nagyot. (A zöld szervezet célja, hogy 2026 szeptemberéig fokozatosan tiltsák ki a dízelautókat és más szennyező járműveket Budapestről)

Teljes beszélgetés: