2020. április 3.,
péntek, Buda, Richárd napja

Vörös Tamás: Jobb lenne, ha Pikó András valódi ügyekkel foglalkozna

Hír TV

2019. december 18., szerda 20:17

Magántitok megsértése és személyes adattal való visszaélés miatt akár több millió forintot is fizethet Józsefváros polgármestere. A PestiSrácok.hu információi szerint Pikó Andrást négyen is feljelentették miután munkahelyi levelezéseket hozott nyilvánosságra. A józsefvárosi Fidesz szerint a kerület új polgármestere összekeveri a celebséget a városvezetéssel és nem a valódi problémákra koncentrál. Magyarország élőben című műsorunk vendége volt Vörös Tamás, Józsefváros fideszes önkormányzati képviselője.

„Én azt gondolom, hogy elég sajátságosan fogja fel Pikó András a sajtó működését. Az első lapszám gyakorlatilag egy Pikó András különszám volt, talán csak a poszter hiányzott belőle. A második számban ugyan valóban leközöltek egy interjúnak látszó valamit a képviselőtársunkkal, viszont megjegyzéseket fűz az újság a mondandóhoz és nem azokat a válaszokat, illetve kérdéseket látjuk viszont az újságban, mint amiket a képviselő asszony leadott.”

- mondta Vörös Tamás a műsor elején.

Tehát megkapta a kérdéseket Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos, megválaszolta őket, majd megváltoztatták a kérdéseket – teszi egyértelművé az elhangzottakat a műsorvezető Velkovics Vilmos.

Vörös Tamás szerint a polgármester a legegyszerűbb polgármesteri feladatok ellátására is képtelen. Arra is volt már példa, hogy erről ő maga számolt be. Ezzel szemben gyakorta szerepel valamilyen formában, legyen szó nyilatkozásról vagy egyes közösségi oldalakon való posztolásról. Mindezzel persze nem is lenne semmi probléma, amennyiben a kötelező feladatok legalább minimum szinten el lennének végezve.

„Pikó András a saját előterjesztéseit illetően sem szól hozzá érdemben a vitákhoz. Azokat nem védi vagy nem ismeri. Ezeket jobbára a baloldali képviselők próbálják megvédeni.”

- folytatta a fideszes önkormányzati képviselő.

Pikó András ezeken kívül megpróbált felülírni egy törvényt egy önkormányzati rendelettel.

Teljes adás:

Hír TV