2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Híradó 15:00

Magyarország élőben

Vörös Tamás: Jobb lenne, ha Pikó András valódi ügyekkel foglalkozna

Magántitok megsértése és személyes adattal való visszaélés miatt akár több millió forintot is fizethet Józsefváros polgármestere. A PestiSrácok.hu információi szerint Pikó Andrást négyen is feljelentették miután munkahelyi levelezéseket hozott nyilvánosságra. A józsefvárosi Fidesz szerint a kerület új polgármestere összekeveri a celebséget a városvezetéssel és nem a valódi problémákra koncentrál. Magyarország élőben című műsorunk vendége volt Vörös Tamás, Józsefváros fideszes önkormányzati képviselője.

„Én azt gondolom, hogy elég sajátságosan fogja fel Pikó András a sajtó működését. Az első lapszám gyakorlatilag egy Pikó András különszám volt, talán csak a poszter hiányzott belőle. A második számban ugyan valóban leközöltek egy interjúnak látszó valamit a képviselőtársunkkal, viszont megjegyzéseket fűz az újság a mondandóhoz és nem azokat a válaszokat, illetve kérdéseket látjuk viszont az újságban, mint amiket a képviselő asszony leadott.”

- mondta Vörös Tamás a műsor elején.

Tehát megkapta a kérdéseket Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos, megválaszolta őket, majd megváltoztatták a kérdéseket – teszi egyértelművé az elhangzottakat a műsorvezető Velkovics Vilmos.

Vörös Tamás szerint a polgármester a legegyszerűbb polgármesteri feladatok ellátására is képtelen. Arra is volt már példa, hogy erről ő maga számolt be. Ezzel szemben gyakorta szerepel valamilyen formában, legyen szó nyilatkozásról vagy egyes közösségi oldalakon való posztolásról. Mindezzel persze nem is lenne semmi probléma, amennyiben a kötelező feladatok legalább minimum szinten el lennének végezve.

„Pikó András a saját előterjesztéseit illetően sem szól hozzá érdemben a vitákhoz. Azokat nem védi vagy nem ismeri. Ezeket jobbára a baloldali képviselők próbálják megvédeni.”

- folytatta a fideszes önkormányzati képviselő.

Pikó András ezeken kívül megpróbált felülírni egy törvényt egy önkormányzati rendelettel.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!