2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Csörte - A nap vitája 13:05

Magyarország élőben

Volner János: El kell tudni viselni az ellenvéleményeket is

Botrány egy jobbikos kampányrendezvényen. Jakab Péter elnök testőre fojtó fogással tepert le egy kutyát sétáltató járókelőt, aki korábban a párt politikusa volt. Kik védik a Jobbik vezetőjét? A Magyarország élőben vendége volt Volner János, a Jobbik volt alelnöke.

„Mi a véleménye erről a felvételről?

- kérdezte Gerhardt Máté.

„A magam részéről döbbenetesnek tartom, hiszen hogyha valaki odamegy Jakab Péterrel szemben, akár megfogalmaz egy kritikát, akkor nem lehet az a válasz, hogy a testőrsége az adott politikusnak elkezdi hülyére verni az embereket, akik ott vannak körülötte. (...) El kell tudni viselni az ellenvéleményeket is"

- válaszolta Volner János.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!