2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Magyarország élőben

Virág Sára: Elképesztően átestünk a ló túloldalára

Míg a szépségipart gond nélkül kritizálhatja bárki a világon, addig elég egyetlen rossz szót is szólni, amelyben szerepel a szivárvány egyik színe, és már suhan is valamely progresszív mesekönyv az illető tarkója felé, „transzfób!” és „homofób!” felkiáltásokkal fűszerezve - jelentette ki és írta meg Virág Sára publicista.

  • Virág Sára: Elképesztően átestünk a ló túloldalára

- Az a vád, hogy a pedofiltörvény összemossa a homoszexualitás és a pedofília fogalmát. Ön szerint a kormány mossa össze a két fogalmat

- kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

- Azt gondolom, hogy a kormány is összemossa a két fogalmat, meg maga Pride azzal, hogy nem hagyja kritizálni önmagát és ezeket a mozgalmakat 

- reagálta Virág Sára

A műsorvezető azon felvetésére, hogy a szépségipar régóta használ gyermekeket arra, hogy eladjon termékeket a publicista azt reagálta:

A szépségipart lehet kritizálni és bárki mondhatja, hogy gyerekeket használnak, de ha ugyanezt a Pride-dal kapcsolatban fogalmazza meg valaki, akkor rögtön transzfób, vagy homofób megbélyegzést kap.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!