2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Magyarország élőben

VEKE: Nincs fedezet a 14 éven aluliak ingyenes tömegközlekedésére

A Fővárosi Közgyűlés ingyenessé tette a 14 év alattiak BKV közlekedését, de honnan lesz rá pénz? A szakértők szerint tévedett Karácsony Gergely, ugyanis a Lánchíd, a pesti alsó rakpart és a Blaha Lujza tér szinte egyidejű lezárásával teljes káosz alakult ki a fővárosi közlekedésben. A részletekről Dorner Lajost a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) elnöke beszélt Magyarország élőben című műsorunkban.

Ha valami ingyenes, annak mindenki örül, de sosincs ingyen ebéd, ugyanakkor meg kellene mutatni mindennek a fedezetét, amit a Fővárosi Közgyűlésben a hölgyek és az urak nem találtak meg – fogalmazott a VEKE elnöke.

Dorner Lajos közlése szerint a közgyűlésben 1 milliárd és 7 milliárd közötti számok röpködtek, majd

a végén abban maradtak, hogy „úgyis lesz valami”.

Karácsony Gergely 80 milliárdos hiányról beszél, s egyenlőre azt sem tudják, hogy a mostani döntéssel mennyi lesz a kiesés, ezen kívül elveszíti a főváros az állami kompenzációt is

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!