2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Valóság Nagybátyánk végre látogasson el újra hozzánk!

A C12 csoport egy olyan szakértői testület, melyben számos szakág, így közgazdászok, politológusok, titkosszolgálati szakértők és még egy Kossuth díjas irodalmár is részt vesz. Ez a 12 fő bármikor ki tud állni közös ügyeink mellett és képes segíteni a CÖF-CÖKA munkáját – mondta el a Magyarország élőben műsorában Csizmadia László, a CÖF elnöke.

  • Valóság Nagybátyánk végre látogasson el újra hozzánk!

A "politikai korrektség" eredetileg a kifogásolt és sértő nyelvi diszkrimináció megszüntetését szlgálta, mára azonban a hazugság szinonímájává lett. Ha a sajtót nézzük, egyre több a negatív PC beszéd, a hazugság, csúsztatások, ami nem áll meg a hazai sajtóban– mutatott rá Csizmadia László.

Azok a brüsszeli bürokraták, akik 5 év alatt lejáratták magukat, most egy színpadot ácsoltak maguknak, ahonnan folyamatos rágalmakkal és csúsztatásokkal támadják Magyarországot.–mondta a CÖF elnöke. A Soros György féle szervezetek ripacsai, ezek az emberek egyszerűen előadásokat közvetítenek, amihez a jegyet az európai polgárok fizetik. Ezért kötelességünk olyan támogató szervezeteket alapítani, melyek révén, Cseh Tamás szavaival élve valóság nagybátyánk jöjjön el végre hozzánk – mondta Csizmadia László aki szerint nincs szükség Békemenetre március 15-én, ha a politika visszatér rendes keretei közé.

Ha azonban a törpepártok és balhékeresők nem veszik észre, hogy a magyar nép hangulata egészen más irányú, mint ők akarnák, akkor ezt meg kell mutatni. Soha nem valaki ellen megyünk, mert ha ki kell menni, az egyszerűen azt jelenti, hogy az Európai Unió volt vezetőit figyelmeztessük, és hogy hívjuk Európa népét, hogy csatlakozzon, és az áporodott levegőt Brüsszelből végre együtt engedjük ki– mondta Csizmadia László.

Tekintse meg a teljes beszélgetést! 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!