2020. április 5.,
vasárnap, Vince napja

T. Mészáros András: "Amit eddig tettünk, Érdért tettük."

Hír TV

2019. szeptember 18., szerda 20:36

A szerdai Magyarország élőben című műsorunk vendége T. Mészáros András, Érd polgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje volt.

A leggyorsabban haladó város Érd. Az 5. középiskola, az új szociális intézmény, a szakképzőközpont és a sportközpont átadása is ezt igazolja. A polgármesteri választás közeledtével mégis egyre inkább eldurvul a polgámester-jelölt kampány Érden.

A hazugság és az aljasság mértéke a kérdés a programok helyett az önkormányzati választás előtt 3,5 héttel Érden – reagált az őt ért vádakra T. Mészáros András polgármester Magyarország élőben című műsorunkban. A városvezető szerint jól látható, hogy a függetlenek álcája mögé bújt gyurcsányisták célja a botránykeltés. A kormánypártok polgármester-jelöltje legfontosabb feladatának a Modern Városok Program keretében megindult fejlesztések befejezését nevezte.

„Mi a képviselőtársaimmal mindent, amit eddig tettük, Érdért tettünk. Hogy ez a város, egy alvó város pozíciójából felébredjen. Hogy ez a város, egy félkész város, szép lassan egészen kész várossá váljon. Hogy egy város, amelynek folyamatosan nő a lakosságszáma, folyamatosan nő a lélekszáma - minden évben 1 000-1 200 emberrel többen vagyunk, 600-700 gyermek születik évente a városban. Hogy ezeknek az embereknek, akik itt élnek, ennek a 70 000 embernek a legkellemesebb életfeltételeket tudjuk biztosítani.”

- mondta T. Mészáros András.

A következő 5 év legfontosabb feladata a bölcsődei és az óvodai férőhelyek biztosítása, minden érdi gyermek számára. Ennél fogva jelenlegi polgármesterként, valamint a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjeként T. Mészáros András igyekszik a város fejlesztésére és az ott élők életszínvonalának javítására koncentrálni.

Hír TV