2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Magyarország élőben

T. Mészáros András: "Amit eddig tettünk, Érdért tettük."

A szerdai Magyarország élőben című műsorunk vendége T. Mészáros András, Érd polgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje volt.

  • T. Mészáros András:

A leggyorsabban haladó város Érd. Az 5. középiskola, az új szociális intézmény, a szakképzőközpont és a sportközpont átadása is ezt igazolja. A polgármesteri választás közeledtével mégis egyre inkább eldurvul a polgámester-jelölt kampány Érden.

A hazugság és az aljasság mértéke a kérdés a programok helyett az önkormányzati választás előtt 3,5 héttel Érden – reagált az őt ért vádakra T. Mészáros András polgármester Magyarország élőben című műsorunkban. A városvezető szerint jól látható, hogy a függetlenek álcája mögé bújt gyurcsányisták célja a botránykeltés. A kormánypártok polgármester-jelöltje legfontosabb feladatának a Modern Városok Program keretében megindult fejlesztések befejezését nevezte.

„Mi a képviselőtársaimmal mindent, amit eddig tettük, Érdért tettünk. Hogy ez a város, egy alvó város pozíciójából felébredjen. Hogy ez a város, egy félkész város, szép lassan egészen kész várossá váljon. Hogy egy város, amelynek folyamatosan nő a lakosságszáma, folyamatosan nő a lélekszáma - minden évben 1 000-1 200 emberrel többen vagyunk, 600-700 gyermek születik évente a városban. Hogy ezeknek az embereknek, akik itt élnek, ennek a 70 000 embernek a legkellemesebb életfeltételeket tudjuk biztosítani.”

- mondta T. Mészáros András.

A következő 5 év legfontosabb feladata a bölcsődei és az óvodai férőhelyek biztosítása, minden érdi gyermek számára. Ennél fogva jelenlegi polgármesterként, valamint a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjeként T. Mészáros András igyekszik a város fejlesztésére és az ott élők életszínvonalának javítására koncentrálni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!