2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Magyarország élőben

Szentkirályi Alexandra: Az operatív törzs napi 24 órában működik

Továbbra sincs koronavírusos beteg Magyarországon. Tizennyolcan karanténban vannak, de eddig minden teszt negatív. "Döntő ponthoz" érkezett a járvány terjedése, a hatóság mindenkit óvatosságra int. A Magyarország élőben című műsorunk stúdiójában Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő volt Velkovics Vilmos vendége.

  • Szentkirályi Alexandra: Az operatív törzs napi 24 órában működik

„A WHO főigazgatója azt mondta, hogy döntő ponthoz érkezett a koronavírus-járvány, meg kell kettőzni az erőfeszítéseket. Hogyan szervezi a magyar kormány az előzetes védekezést?”

- kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„A magyar kormány eddig is a lehető legkomolyabban vette ezt a kérdést annak ellenére, hogy szerencsére az még mindig kijelenthető, hogy Magyarországon nem tudunk koronavírusos betegről. Nem véletlenül állt fel egy operatív törzs, aminek az a feladata, hogy minden védekezéshez – vagy ha esetleg megbetegedés történik, vagy akár több akkor ennek a koordinációjához szükséges feladatokat ellássa. Egy 28 pontos akcióterv mentén haladnak ők, gyakorlatilag 24 órában üzemelnek és működnek, tehát készen állunk arra, hogyha bármilyen változás beáll a jelenlegi helyzethez képest, akkor azt kezeljük.”

- válaszolta Szentkirályi Alexandra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!