2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Magyarország élőben

Szentkirályi Alexandra: Az operatív törzs napi 24 órában működik

Továbbra sincs koronavírusos beteg Magyarországon. Tizennyolcan karanténban vannak, de eddig minden teszt negatív. "Döntő ponthoz" érkezett a járvány terjedése, a hatóság mindenkit óvatosságra int. A Magyarország élőben című műsorunk stúdiójában Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő volt Velkovics Vilmos vendége.

  • Szentkirályi Alexandra: Az operatív törzs napi 24 órában működik

„A WHO főigazgatója azt mondta, hogy döntő ponthoz érkezett a koronavírus-járvány, meg kell kettőzni az erőfeszítéseket. Hogyan szervezi a magyar kormány az előzetes védekezést?”

- kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„A magyar kormány eddig is a lehető legkomolyabban vette ezt a kérdést annak ellenére, hogy szerencsére az még mindig kijelenthető, hogy Magyarországon nem tudunk koronavírusos betegről. Nem véletlenül állt fel egy operatív törzs, aminek az a feladata, hogy minden védekezéshez – vagy ha esetleg megbetegedés történik, vagy akár több akkor ennek a koordinációjához szükséges feladatokat ellássa. Egy 28 pontos akcióterv mentén haladnak ők, gyakorlatilag 24 órában üzemelnek és működnek, tehát készen állunk arra, hogyha bármilyen változás beáll a jelenlegi helyzethez képest, akkor azt kezeljük.”

- válaszolta Szentkirályi Alexandra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!