2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Magyarország élőben

Szarka Gábor: Megdöbbentő állapotok uralkodtak a Színház- és Filmművészeti Egyetemen

Új épületeket kapott a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a részletekről Szarka Gábor kancellár beszélt a Magyarország élőben című műsorunkban.

 

A szélsőségesen kormányellenes HVG felsőoktatási rangsora szerint az SZFE diploma értéke jelenleg a magyar egyetemek között az utolsók között van. Az SZFE kullog az összes többi művészeti egyetem mögött, meg mások mögött is sokkal. Most az intézmény történetének legjelentősebb fejlesztési programja indul...

"Megdöbbentő állapotokat találtunk: olyan színvonaltalan, igénytelen belső állapotok fogadtak minket, ami semmivel sem magyarázható. A megújulást azzal kell kezdeni, hogy mindenféleképpen olyan feltételeket kell teremteni az oktatásnak, ahova egy szülő szívesen beengedi a gyermekét. Minden lehetőséget felmértünk."

- mondta Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja. 

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!