2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Magyarország élőben

Szarka Gábor: Megdöbbentő állapotok uralkodtak a Színház- és Filmművészeti Egyetemen

Új épületeket kapott a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a részletekről Szarka Gábor kancellár beszélt a Magyarország élőben című műsorunkban.

  • Szarka Gábor: Megdöbbentő állapotok uralkodtak a Színház- és Filmművészeti Egyetemen

 

A szélsőségesen kormányellenes HVG felsőoktatási rangsora szerint az SZFE diploma értéke jelenleg a magyar egyetemek között az utolsók között van. Az SZFE kullog az összes többi művészeti egyetem mögött, meg mások mögött is sokkal. Most az intézmény történetének legjelentősebb fejlesztési programja indul...

"Megdöbbentő állapotokat találtunk: olyan színvonaltalan, igénytelen belső állapotok fogadtak minket, ami semmivel sem magyarázható. A megújulást azzal kell kezdeni, hogy mindenféleképpen olyan feltételeket kell teremteni az oktatásnak, ahova egy szülő szívesen beengedi a gyermekét. Minden lehetőséget felmértünk."

- mondta Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja. 

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!