2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Szanyi Tibor: Nem találjuk a politikai igazunkat az összefogásban

Modernkori szocializmust építene az ISZOMM, amely a héten bejelentette, hogy nem kér a baloldali összefogásból, inkább önálló programmal és egyéni jelöltekkel indul a 2022-es választáson. A párt alapítói közölték, hogy elsősorban azok felé fordulnak, akik nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon. A toborzás elkezdődött. Az ISZOMM weboldalán már keresik azokat a civileket, akik kellő ambíciót éreznek magukban ahhoz, hogy a nagypolitika részesei lehessenek.

  • Szanyi Tibor: Nem találjuk a politikai igazunkat az összefogásban

Civilekből toborozna politikusokat az ISZOMM

„Egy éve a neten éljük az életünket, mindenki home office-ban van és sorolhatnánk. Mitől lenne más a politika? Korábban volt egy olyan gyakorlat, hogy a politikai pártok itt-ott-amott járkáltak, a tagok összeszedtek barátokat, ismerősöket és a haverjának a haverja lett a képviselőjelölt előbb vagy utóbb. Mi most az mondtuk, hogy népképviseletről van szó, hát miért is ne nyitnánk meg a nép felé ezt a lehetőséget?! Kiváltképp, hogy az interneten egyetlen feltétel van, hogy értsen egyet azzal a politikával, amit mi képviselünk, ez pedig a szocializmus”

- mondta Szanyi Tibor, az ISZOMM alapítója. Hozzátette, valamikor május környékén próbálják meg a jelöltek jelentős részét felvezetni.

Szanyi Tibor azt is elmondta az MSZP elhagyása volt politikai élete egyik legjobb döntése.

„Ez egy polgári, liberális koalíció, amely mondjuk a szélsőjobbtól a ballib vonalig terjed. Ebben pedig mi nem találjuk a politikai igazunkat. Ebben nincs benne az, hogy elkötelezettek lennének a szociális válság leküzdésében, ami pedig nekünk az első számú programunk. Mondhatjuk, hogy ennek szocializmus a vége, de a lényeg az, hogy tényleg mindenkire jusson annyi jólét, amit ez az ország megtermel”

- fogalmazott az ellenzéki összefogással kapcsolatban.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!