2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Magyarország élőben

Szanyi Tibor: Nekünk egy szempontunk van, legyél baloldali

Szanyi Tibor a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt az újonnan alakult, Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom célkitűzéseiről és terveiről, szóba került a még az ő és a Jobbik viszonya, valamint a Korózs Lajos - féle álmentős videó is.

  • Szanyi Tibor: Nekünk egy szempontunk van, legyél baloldali

Szanyi Tibor véleménye szerint minden pártnak van valamekkora baloldali affinitása, az ISZOMM azonban egy vegytiszta baloldali párt. Fő projektjüknek a szociális problémák megoldását tűzték ki, márciusban ezzel kapcsolatban már több javaslatot is tettek.

A volt MSZP-s politikus szeretne majd mind a 106 körzetben jelöltet állítani 2022-ben. Elmondása szerint jelenleg inkább vidékre koncentrálnak és az országjárás alatt szeretnék megtalálni a még hiányzó 70 jelöltet. Nem akarják azonban megosztani az ellenzéket, szeretnének majd elindulni az ellenzéki előválasztásokon.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!