2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Tiltott absztraktok 11:00

Magyarország élőben

Szanyi Tibor: Kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi a közeljövő tétje

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Szanyi Tibor, az MSZP volt európai parlamenti képviselője volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége. A műsorban szóba kerültek a biztosjelöltek, az MSZP és Szanyi Tibor új öko-mozgalma, az Igen.

  • Szanyi Tibor: Kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi a közeljövő tétje

"Életben maradni" ez a célja Szanyi Tibornak, aki Igen néven indított öko-mozgalmat. A szocialista politikus, aki az elmúlt 5 évben az MSZP EP képviselője volt úgy gondolja az ipar és a tőke felelős a környezetszennyezés 95 százalékáért, így a következményekért is legalább ilyen arányban kell felelősséget vállalniuk. Szanyi Tibor a nyáron keményen bírálta az MSZP vezetőit azt mondta a jövőben bármilyen politikai formációval hajlandó együttműködni.

Azt nyilatkozta, hogy ma a radikális bal csak zöld tud lenni, akkor ezek szerint valamilyen politikai kényszer szülte környezetvédelemről van szó? - kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

Nem, gyakorlatilag, ha azt nézzük, hogy egy évvel ezelőtt, nem, hogy 2-3 évvel ezelőtt, messze-messze a töredéke volt a globális életben maradás kérdése tv stúdiókban, mint téma. Robbanásszerűen jön ránk, főleg a fiatal generációk hihetetlenül érzékenyek ebben a kérdésben, ők már rég meghaladták ezeket a bal, jobb, Fidesz, MSZP, KDNP, LMP fogalmakat, talán nem is jegyzik meg a pártok nevét, hanem azt nézik, hogy ki az vagy kik azok, akik valamit bele tudnak hozni ebbe a közösbe.

- mondta Szanyi Tibor, az MSZP volt európai parlamenti képviselője 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!