2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Magyarország élőben

Schiffer András: A kormány sem tudja megvédeni a gyermekeket úgy, hogy a netről ömlik a szenny

Foci és politika. Nem csak a kormányoldalon váltott ki éles reakciókat Von Der Leyen uniós bizottsági elnök közleménye a magyar pedofil törvényről. A Magyarország élőben extra című műsorunkba Földi-Kovács Andrea műsorvezető Schiffer András ügyvéddel, az LMP volt elnökével beszélgetett.

  • Schiffer András: A kormány sem tudja megvédeni a gyermekeket úgy, hogy a netről ömlik a szenny

- Schiffer András köztudottan nagy futball drukker. Mit szól a magyar csapat Eb-szerepléséhez?

 - kérdezte Földi-Kovács Andrea.

- Egészen fantasztikus volt. (…) Három top csapattal szemben egyenrangú fél a magyar válogatott. Én konkrétan 1986 óta várok erre

- mondta Schiffer András.

Arra műsorvezetői felvetésre, hogy az előrejelzések ellenére mégsem lett szivárványszínű a müncheni stadion a német-magyar meccsen Schiffer András azt reagálta: azért nem lett, mert az UEFA a saját arcát teljesen nem veszítheti el. Az elég kemény regula, hogy nincs helye a rasszizmusnak és semmiféle politikai megnyilvánulásnak.

- Lehet mindenkinek véleménye a magyar parlament döntéséről vagy bármelyik másik ország döntéséről, de eddig abban elég konzekvens volt az UEFA, hogy véleménynyilvánításoknak nincs helye a stadionokban.

Schiffer András véleménye szerint az ír-magyar meccsen az ír válogatott - szolidaritást kifejező - letérdelése is túlment a határon.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!