2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Magyarország élőben

Sára Botond: A becsapott baloldali józsefvárosiakat is képviselni fogom

A 2010-ben megkezdett építkezés folytatását ígéri Józsefváros kormánypárti polgármesterjelöltje, aki szerint mára a VIII. kerület Budapest legdinamikusabban fejlődő városrésze lett. Sára Botond a Hír TV Magyarország élőben című műsorában reagált az adatkezelési botrányba keveredett ellenzéki polgármester-jelölt nyilatkozatára is. Pikó András szerint azért kerültek célkeresztbe, mert a Fidesz olyan támogatottsági adatokat mért a kerületben, amelyek a kormánypártot is meglepték.

  • Sára Botond: A becsapott baloldali józsefvárosiakat is képviselni fogom

Pikó András a baloldali összefogásnak a polgármester-jelöltje, aki ellen rendőrségi vizsgálat is zajlik mivel elképzelhető, hogy tiltott adatgyűjtés történt. Nos azt mondja Pikó András, hogy azért került a rendőrség célkeresztjébe mert annyira jól áll a kampánya önnel szemben. Mit gondol erről?

-          kérdezte Velkovics Vilmos

Én a tényekről tudok nyilatkozni, ugye nyilvánosságra került egy fénykép, ami komoly gyanút vet föl. Gyanút vet föl az, ami ott történik, gyanút vet föl az, hogy rekord sebességgel letörölték, gyanút vet föl az, hogy a hivatalos ajánlóívek hátoldalán feljegyzések találhatók, amik arról szólnak, hogy ki megy el szavazni és ki nem. Láthatólag egyébként az összellenzéki jelölt menekül ebből a témából, itt eszközt nem válogat, tehát támad és provokál, folyamatosan vagdalkozik, ezért ő még fizet hirdetéseket is sőt, ha jól látom még az újságíró barátai is védik. Az viszont egyáltalán nem világos számomra, hogy engem ebbe miért kellett belekeverni, ez nem az én konfliktusom, hanem az ő belső vitájuk, másrészt a közvéleménykutatások szerint én kétharmaddal vezetek, mi okom lenne egy ilyen balhékeltésre és azért hadd hívjam fel a figyelmet, hogy én 8 éve vagyok városvezető, részese voltam már több választásnak Józsefvárosban, de soha ilyen választási botrány nem történt, ez azóta van mióta Pikó András elindult a választáson.

 - mondta Sára Botond, Józsefváros polgármestere, a Fidesz józsefvárosi polgármester-jelöltje. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!