2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Magyarország élőben

Perjési Tamás: Katartikus élmény volt Fiola gólja

Magyarország vezetett is, majd döntetlent játszott szombaton a regnáló világbajnokkal, Franciaországgal. A meccsről, nemzeti érzésről és sportpolitikáról Perjési Tamással, a Hír TV sportszerkesztőjével beszélgettünk Magyarország élőben extra című műsorunkban.

  • Perjési Tamás: Katartikus élmény volt Fiola gólja

„Te hogy élted meg onnan ezt a hangulatot?”

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

„Egészen elképesztően fantasztikus volt, ahogyan fölrobbant a stadion abban a pillanatban, amikor Fiola Attila megszerezte azt a gólt, amelyikkel vezettünk. (…) Egy olyan katartikus élmény volt, amiből nagyon kevés adatik meg szerintem az embereknek”

-        válaszolta Perjési Tamás.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!