2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Magyarország élőben

Palóc André: Azt látjuk, hogy a baloldal minél többet venne el az emberektől

Gyurcsány vagy Orbán Magyarországa - ki kezeli jobban a válságokat? címmel közölt elemzést a Századvég Alapítvány. Földi-Kovács Andrea vendége Palóc André a Százavég Alapítány vezető elemzője volt a Magyarország élőben extra című műsorunkban.

  • Palóc André: Azt látjuk, hogy a baloldal minél többet venne el az emberektől

Orbán Viktor a Fidesz-KDNP frakció kihelyezett debreceni ülésén azt mondta, hogy a járvány és bevándorlás mellet a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot az, hogy ha Gyurcsány újra a hatalom közelébe kerül.

Mondhatnánk, azt, Hogy Orbán Viktor a politikai félelmét fogalmazta meg? Van ok aggodalomra az ország szempontjából

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

Palóc André azt válaszolta, hogy vitathatatlan, hogy Gyurcsány Ferenc az egyik legjelentősebb szereplő a baloldalon, de most nem ő hivatalosan a baloldali miniszterelnök-jelölt.

2010 előtt a baloldali kormányzatnak két cikluson keresztül lehetősége volt arra, hogy megmutassa, hogyan képzeli el a kormányzást és válság idején hogyan kezelje azt.

 Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Feloszlatta háborús kabinetjét az izraeli miniszterelnök

Feloszlatta háborús kabinetjét az izraeli miniszterelnök

Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő feloszlatta hétfőn háborús kabinetjét, miután Beni Ganc, a centrista Nemzeti Egység párt vezetője, volt védelmi miniszter egy héttel ezelőtt kilépett a testületből - jelentette be hétfőn a miniszterelnöki hivatal szóvivője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!