2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Magyarország élőben

Ozsváth Kálmán: Egy szó sem igaz abból, hogy a kormány ellehetetleníti az önkormányzatokat

Ismét óriásit hazudott a baloldal - jelentette ki a Fidelitas szóvivője. Nem igaz a baloldali vezetésű önkormányzatok kivéreztetése és ellehetetlenítése, hiszen az ellenzéki települések zárszámadásaiból bizonyítják: komoly pénzügyi tartalékaik vannak. A Magyarország élőben extra vendége volt Ozsváth Kálmán.

  • Ozsváth Kálmán: Egy szó sem igaz abból, hogy a kormány ellehetetleníti az önkormányzatokat

„Ön kitett egy videót a közösségi oldalára arról, hogy amikor arról beszélnek a baloldali önkormányzatok, hogy valójában ők nehéz helyzetben vannak (...) akkor ez nem igaz. Mi bizonyítja ezt?"

- kérdezte Velkovics Vilmos.

 

„Egyetlen szó sem igaz azzal kapcsolatban, amit Gyurcsány Ferenc illetve Karácsony Gergely és az összes többi baloldali politikus, önkormányzati vezető, polgármester mond azzal kapcsolatban, hogy a kormány kivérezteti, ellehetetleníti az önkormányzatok működését, ez egy óriási, komoly nagy blöff (...)"

- válaszolta Ozsváth Kálmán.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Feloszlatta háborús kabinetjét az izraeli miniszterelnök

Feloszlatta háborús kabinetjét az izraeli miniszterelnök

Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő feloszlatta hétfőn háborús kabinetjét, miután Beni Ganc, a centrista Nemzeti Egység párt vezetője, volt védelmi miniszter egy héttel ezelőtt kilépett a testületből - jelentette be hétfőn a miniszterelnöki hivatal szóvivője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!