2020. március 29.,
vasárnap, Auguszta napja

Ozsváth: Jól fizető állást kapnak Gyurcsány emberei Újpesten is

Hír TV

2019. december 19., csütörtök 20:23

Kommunikációs állást kapott a szexbotrányba keveredett Gréczy Zsolt fia Újpesten. Déri Tibor a kerület momentumos polgármestere közölte, hogy Gréczy Márton már a kampányában is segítette a munkáját, most pedig az önkormányzat közösségi oldalát felügyeli. Az új városvezetésnek nem ez az első olyan döntése, amely kérdéseket vet fel - mondják a kerület fideszes politikusai. A múlt héten az újpesti szakorvosi rendelő élére nevezték ki a SZDSZ egykori politikusát. Ungár Klára januártól váltja Kuper Andrást. A döntést a városvezetés azzal indokolta, hogy az érvényes pályázók közül a liberális politikus bérigénye volt a legkisebb.

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége Ozsváth Kálmán, az újpesti Fidesz önkormányzati képviselője volt. A beszélgetést Ungár Klára vitatott kinevezésével kezdték, valóban a bérigény döntött? – tette fel első kérdését a műsorvezető.

Nem vagyok erről százszázalékosan meggyőződve – reagált a kerületi önkormányzati képviselő. Az újpesti Fidesz szerint jól fizető állásokat kapnak a Gyurcsány Ferenchez köthető emberek a IV. kerületben is.

Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselő úgy vélte, hogy bár momentumos polgármestere van a kerületnek, valójában a Demokratikus Koalíció diktál. Példaként említette, hogy Gréczy Zsolt fia kommunikációs állást kapott, a volt SZDSZ-es Ungár Klára pedig januártól a helyi szakrendelőt vezeti.

A teljes adás: 

Hír TV