2021. március 4.,
csütörtök, Kázmér napja

Oroján Sándor: Eger polgármestere nincs tisztában azzal, mit kellene csinálnia

Hír TV

2021. február 18., csütörtök 20:00

Semmilyen információt nem oszt meg Eger baloldali városvezetése a kormánypárti képviselőkkel az idei költségvetést illetően - mondta a Fidesz önkormányzati képviselője. Orosz Lászlóné szerint arról sincs tudomásuk, hogy tavaly milyen bevételek és milyen kiadások valósultak meg.

A helyi kormánypártok arra szólították fel a város polgármesterét, hogy vonja be őket is a költségvetés tervezésébe, az információkat pedig ne csak velük, hanem az egriekkel is ossza meg.

Oroján Sándor, az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetője volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

„Azt gondolom, hogy semmilyen magyarázat nem születhet erre, ami az időjárást okolja. Nagyon furcsának tartottam, hogy a polgármester rögtön azt mondta, hogy az eső, a hó és a fagy tehet arról, hogy egy fal leomlik. Egy öt évvel ezelőtt átadott beruházásnál ez nem lehet magyarázat.”

- hangsúlyozta Oroján Sándor, az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetője, annak kapcsán, hogy a tegnap reggel az egri vár egyik támfala egy húsz méteres szakaszon leomlott.

„Ha a törökök ágyúgolyóit kibírta a várfal, akkor talán nem egy öt éves beruházás után vagy egy beruházás után öt évvel kéne leomlania, esetleg a hópelyhektől.”

- folytatta Oroján Sándor, az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Ami a havat illeti, Egerben a rendelkezésre álló 18 hókotró gépből mindössze 2 dolgozott az éjszaka folyamán, ami meglehetősen különös, hiszen sokan panaszkodtak, hogy az utak járhatatlanok és nem lehet közlekedni a városban a hóesés miatt.

Az ellenzék egri városvezetésével kapcsolatban tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

Kapcsolódó anyagok:

Kizárja a kormánypártokat a költségvetés tervezéséből Eger polgármestere

Leomlott az egri vár egyik támfala