2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 10:55

Magyarország élőben

Oroján Sándor: Eger polgármestere nincs tisztában azzal, mit kellene csinálnia

  • Oroján Sándor: Eger polgármestere nincs tisztában azzal, mit kellene csinálnia

Semmilyen információt nem oszt meg Eger baloldali városvezetése a kormánypárti képviselőkkel az idei költségvetést illetően - mondta a Fidesz önkormányzati képviselője. Orosz Lászlóné szerint arról sincs tudomásuk, hogy tavaly milyen bevételek és milyen kiadások valósultak meg.

A helyi kormánypártok arra szólították fel a város polgármesterét, hogy vonja be őket is a költségvetés tervezésébe, az információkat pedig ne csak velük, hanem az egriekkel is ossza meg.

Oroján Sándor, az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetője volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

„Azt gondolom, hogy semmilyen magyarázat nem születhet erre, ami az időjárást okolja. Nagyon furcsának tartottam, hogy a polgármester rögtön azt mondta, hogy az eső, a hó és a fagy tehet arról, hogy egy fal leomlik. Egy öt évvel ezelőtt átadott beruházásnál ez nem lehet magyarázat.”

- hangsúlyozta Oroján Sándor, az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetője, annak kapcsán, hogy a tegnap reggel az egri vár egyik támfala egy húsz méteres szakaszon leomlott.

„Ha a törökök ágyúgolyóit kibírta a várfal, akkor talán nem egy öt éves beruházás után vagy egy beruházás után öt évvel kéne leomlania, esetleg a hópelyhektől.”

- folytatta Oroján Sándor, az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Ami a havat illeti, Egerben a rendelkezésre álló 18 hókotró gépből mindössze 2 dolgozott az éjszaka folyamán, ami meglehetősen különös, hiszen sokan panaszkodtak, hogy az utak járhatatlanok és nem lehet közlekedni a városban a hóesés miatt.

Az ellenzék egri városvezetésével kapcsolatban tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

Kapcsolódó anyagok:

Kizárja a kormánypártokat a költségvetés tervezéséből Eger polgármestere

Leomlott az egri vár egyik támfala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!