2020. május 28.,
csütörtök, Emil, Csanád napja

Orbán Balázs: Valódi megoldásokat nem lehet várni a baloldaltól

2019. augusztus 16., péntek 18:35

Kezd elszabadulni a pokol a baloldali liberális sajtóban klímaügyben. A miniszerelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint az, hogy az éghajlat körülöttünk változik és a globális felmelegedés nevű jelenség zajlik tény, mellyel minden államnak foglalkoznia kell.

Orbán Balázs szerint gazdasági, társadalmi, politikai hatásuk mindig voltak a hasonló jelenségeknek. Azonban, ami a baloldalon látható az az, hogy hisztériát próbálnak kelteni sokszor álszent megoldásokkal.

„Valódi megoldásokat nem várhatunk a baloldaltól, ugyanúgy, ahogy a migráció problémakörében sem láttunk valódi, hatékony és értelmes megoldásokat.”

Orbán Balázs szerint az ügy kapcsán ismét a nemzet államok lebontásán és egy globális világkormányzás kiépítésén dolgoznak.

„Azt gondoljuk, hogy azok a globális egyezmények, melyek a nemzetállamok hatáskörét csökkenteni akarják és ugyanúgy, ahogy a migráció esetében, különböző globális nemzetközi szervezetek hatáskörét erősíteni akarják, ezek nem hatékonyak”

- jelentette ki az államtitkár, arra hivatkozva, hogy a világ két legnagyobb károsanyag kibocsátója Kína és az Egyesült Államok nem tesznek semmit. Hozzátette, úgy látják az erdőterületek növelése lehet az egyik megoldása a problémának.

HírTV