2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Magyarország élőben

Novák Katalin: A magyar érdekek és a jobboldali értékek mentén politizálunk

Az európai konzervatívok által lakott ház az utóbbi időben egyre üresebbé vált, megmaradt lakói pedig még egymás között is alig mertek nyíltan beszélni. „Mi készen állunk arra, hogy újra élettel töltsük meg ezt a házat” - írta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Fidesz alelnöke, aki a Magyarország élőben című műsorunk vendége volt.

  • Novák Katalin: A magyar érdekek és a jobboldali értékek mentén politizálunk

„Csak, hogy tisztázzuk Manfred Weber állítását gyakorlatilag praktikusan a Fidesz szövetségi rendszere vagy szövetségi elképzelései nem változtak?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Az EPP változott elsősorban és a mi szövetségi politikánk vagy egyáltalán az a logika, amely mentén szövetséget kötöttünk, az mindenkor elsősorban a magyar érdekeket tartotta szem előtt, másodsorban pedig a jobboldali értékeket, tehát a magyar érdekek és a jobboldali értékek mentén politizálunk. Ez így van most is és így lesz a jövőben is. (…) Az EPP ténylegesen szövetséget kötött a baloldallal, de azért nem mindenki. Nem mindegyik EPP-s tagpárt tolódott el ennyire baloldali irányba. Sajnos nagyon sokan adták fel a korábbi elveiket, nagyon sokan adták fel a valódi jobboldali értékeknek a képviseletét”

-        válaszolta Novák Katalin.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!