2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Magyarország élőben

Novák Előd: Karácsony Gergely garázdaságot követett el

Karácsony Gergely követett el valójában garázdaságot azzal, hogy kitűzte a Fővárosi Önkormányzat homlokzatára az LMBTQ mozgalom szivárványszínű zászlóját – szögezte le Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A mozgalom alelnöke hangsúlyozta, hogy vállalja tettéért a következményeket, és örömmel látja, hogy nemzeti összefogás bontakozik ki a normalitás védelme érdekében.

  • Novák Előd: Karácsony Gergely garázdaságot követett el

Eltávolította a szivárványos zászlót a budapesti városházáról a Mi Hazánk. Mi történt azon kívül, hogy előállították – tette fel a kérdést Novák Elődnek Velkovics Vilmos műsorvezető.

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke a történtekre azt reagálta, hogy ő a hazáját szolgálta most is, akárcsak a déli határon, és megjegyezte, hogy véleménye szerint

Budapest főpolgármestere garázdaságot követett el azzal, hogy kitűzte a szivárványszínű zászlót, és lényegében provokálta a közvéleményt.

Novák Előd kijelentette, hogy bár most tulajdon elleni szabálysértéssel vádolják, személy szerint úgy érzi, hogy nem okozott kárt, sőt inkább javára vált az akciója a fővárosi önkormányzatnak.

A politikus megjegyezte, hogy a pártja már-már egyedül maradt a szexuális devianciák elleni küzdelemben, sem a Gyurcsány-féle támogató, sem az orbáni megtűrő politikát nem fogadják el, ők a Pride-hoz hasonló akciók teljes betiltása mellett állnak ki.

Novák Előd a beszélgetés során leszögezte, hogy a homoszexuálisok sajátos „szaporodási módja” a propaganda, és ezt nem lehet támogatni, nem lehet példaként beszélni róla, családellenes jelképnek nincs helye az utcán. A mozgalom alelnöke kiemelte, hogy önkormányzati képviselőként

„lelkiismereti kötelességének” tartotta, hogy akár a polgári engedetlenség eszközével élve eltávolítsa a köztérről bajtársaival ezt a jelképet, és vállalja mindezért a következményeket.

Novák arra is kitért, hogy jól esnek számára a támogató megnyilvánulások, és egy nemzeti összefogás kezd kialakulni véleménye szerint a normalitás védelmében. 

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!