2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Magyarország élőben

Novák Előd: Karácsony Gergely garázdaságot követett el

Karácsony Gergely követett el valójában garázdaságot azzal, hogy kitűzte a Fővárosi Önkormányzat homlokzatára az LMBTQ mozgalom szivárványszínű zászlóját – szögezte le Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A mozgalom alelnöke hangsúlyozta, hogy vállalja tettéért a következményeket, és örömmel látja, hogy nemzeti összefogás bontakozik ki a normalitás védelme érdekében.

  • Novák Előd: Karácsony Gergely garázdaságot követett el

Eltávolította a szivárványos zászlót a budapesti városházáról a Mi Hazánk. Mi történt azon kívül, hogy előállították – tette fel a kérdést Novák Elődnek Velkovics Vilmos műsorvezető.

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke a történtekre azt reagálta, hogy ő a hazáját szolgálta most is, akárcsak a déli határon, és megjegyezte, hogy véleménye szerint

Budapest főpolgármestere garázdaságot követett el azzal, hogy kitűzte a szivárványszínű zászlót, és lényegében provokálta a közvéleményt.

Novák Előd kijelentette, hogy bár most tulajdon elleni szabálysértéssel vádolják, személy szerint úgy érzi, hogy nem okozott kárt, sőt inkább javára vált az akciója a fővárosi önkormányzatnak.

A politikus megjegyezte, hogy a pártja már-már egyedül maradt a szexuális devianciák elleni küzdelemben, sem a Gyurcsány-féle támogató, sem az orbáni megtűrő politikát nem fogadják el, ők a Pride-hoz hasonló akciók teljes betiltása mellett állnak ki.

Novák Előd a beszélgetés során leszögezte, hogy a homoszexuálisok sajátos „szaporodási módja” a propaganda, és ezt nem lehet támogatni, nem lehet példaként beszélni róla, családellenes jelképnek nincs helye az utcán. A mozgalom alelnöke kiemelte, hogy önkormányzati képviselőként

„lelkiismereti kötelességének” tartotta, hogy akár a polgári engedetlenség eszközével élve eltávolítsa a köztérről bajtársaival ezt a jelképet, és vállalja mindezért a következményeket.

Novák arra is kitért, hogy jól esnek számára a támogató megnyilvánulások, és egy nemzeti összefogás kezd kialakulni véleménye szerint a normalitás védelmében. 

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!