2021. 10. 26. Kedd Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Magyarország élőben

Nagy István: Négyezer milliárd forint támogatást fordít a kormány magyar vidékfejlesztésre

A kormány a közös agrárpolitika vidékfejlesztési pillérén keresztül történelmi léptékű forrást, 4265 milliárd forintot fordíthat a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére 2027-ig. A részletekről Nagy István agrárminisztert beszélt.

„Nem véletlen a szó, hogy történelmi léptékű a fejlődés és, hogy történelmi léptékű az a forrás, amelyet a magyar kormány biztosít a vidék számára ahhoz, hogy infrastrukturális fejlesztések legyenek, ahhoz, hogy vidéki megmaradás legyen, ahhoz, hogy a gazdaságot erősíteni tudjuk. Ha érzékeltetni akarom a különbséget, akkor 2013-20 között eltelt időszakhoz képest háromszor nagyobb forrást biztosítunk a következő ciklus számára”

- mondta az agrárminiszter, aki hozzátette az agrárpolitikai támogatások két pilléren alapszanak. Az egyik a földalapú támogatás, melyet 100%-ig az Európai Unió biztosít és 3,272 milliárd forintot jelent a gazdáknak. A másik pillér, mely a 4265 milliárd forintot jelenti. A kettő együtt, több, mint 7 ezer milliárd forint.

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!