2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Magyarország élőben

Nagy István: Négyezer milliárd forint támogatást fordít a kormány magyar vidékfejlesztésre

A kormány a közös agrárpolitika vidékfejlesztési pillérén keresztül történelmi léptékű forrást, 4265 milliárd forintot fordíthat a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére 2027-ig. A részletekről Nagy István agrárminisztert beszélt.

„Nem véletlen a szó, hogy történelmi léptékű a fejlődés és, hogy történelmi léptékű az a forrás, amelyet a magyar kormány biztosít a vidék számára ahhoz, hogy infrastrukturális fejlesztések legyenek, ahhoz, hogy vidéki megmaradás legyen, ahhoz, hogy a gazdaságot erősíteni tudjuk. Ha érzékeltetni akarom a különbséget, akkor 2013-20 között eltelt időszakhoz képest háromszor nagyobb forrást biztosítunk a következő ciklus számára”

- mondta az agrárminiszter, aki hozzátette az agrárpolitikai támogatások két pilléren alapszanak. Az egyik a földalapú támogatás, melyet 100%-ig az Európai Unió biztosít és 3,272 milliárd forintot jelent a gazdáknak. A másik pillér, mely a 4265 milliárd forintot jelenti. A kettő együtt, több, mint 7 ezer milliárd forint.

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!