2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Magyarország élőben

Nagy István: Négyezer milliárd forint támogatást fordít a kormány magyar vidékfejlesztésre

A kormány a közös agrárpolitika vidékfejlesztési pillérén keresztül történelmi léptékű forrást, 4265 milliárd forintot fordíthat a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére 2027-ig. A részletekről Nagy István agrárminisztert beszélt.

  • Nagy István: Négyezer milliárd forint támogatást fordít a kormány magyar vidékfejlesztésre

„Nem véletlen a szó, hogy történelmi léptékű a fejlődés és, hogy történelmi léptékű az a forrás, amelyet a magyar kormány biztosít a vidék számára ahhoz, hogy infrastrukturális fejlesztések legyenek, ahhoz, hogy vidéki megmaradás legyen, ahhoz, hogy a gazdaságot erősíteni tudjuk. Ha érzékeltetni akarom a különbséget, akkor 2013-20 között eltelt időszakhoz képest háromszor nagyobb forrást biztosítunk a következő ciklus számára”

- mondta az agrárminiszter, aki hozzátette az agrárpolitikai támogatások két pilléren alapszanak. Az egyik a földalapú támogatás, melyet 100%-ig az Európai Unió biztosít és 3,272 milliárd forintot jelent a gazdáknak. A másik pillér, mely a 4265 milliárd forintot jelenti. A kettő együtt, több, mint 7 ezer milliárd forint.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!