2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Magyarország élőben

Nagy István: Garantált és biztonságos a magyar élelmiszerellátás

Akár 20 millió ember ellátására is képes a magyar mezőgazdaság. Nagy István agrárminiszter szerint a hazai élelmiszeripar a járványhelyzetben is sikeresen vette az akadályokat – vezette fel a beszélgetést Földi-Kovács Andrea műsorvezető. Majd felidézte, hogy egy éve arról szóltak a hírek, hogy a tartós élelmiszerekből bevásároltak az emberek, üresek voltak a boltok polcai.

Mi változott mostanra: jobb lett a logisztika vagy nincs pánik

– kérdezte a műsorvezető.

A tárcavezető erre azt válaszolta, hogy amellett, hogy nincs pánik,

a magyar agrárium is bizonyított az elmúlt egy évben, hiszen a rendkívüli terhelés mellett is mindig volt elegendő élelmiszer. S mostanra mindenki rájött, hogy a 20 millió ember ellátására képes mezőgazdaság kellő biztonságot ad mindenki számára. Nem kell bespájzolni, mert csak megromlik. A magyar élelmiszerellátás garantált és biztonságos

– húzta alá Nagy István.

Az agrárminiszter kitért arra is a beszélgetés során, hogy a koronavírus mellett a madárinfluenza és az afrikai sertéspestis is érinti az ágazatot, míg a zimankós, évszakhoz képest jóval hidegebb idő pedig nagy károkat tud okozni a gyümölcsösökben.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Ketten sérültek súlyosan

A hétvégén egy motoros és egy személygépkocsi vezetője szenvedett balesetet. Az autós nem használta a biztonsági övét.

Nyitott tárolóból lopott

A pásztói rendőrök beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit.

Egy hét alatt kétszer

A szekszárdi rendőrök a hét folyamán két alkalommal intézkedtek azzal a paksi férfival szemben, aki eltiltás hatálya alatt, ittasan motorozott Szekszárdon.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!