2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:40

Magyarország élőben

Nagy Ervin: Homofóbnak nevezik a gyermekvédelmi törvényt az EP-ben

Az Európai Parlament a pedofiltörvényről vitázik ma Strasbourgban. A vitát Magyarország élőben extra című műsorunkban Nagy Ervinnel, a XXI. Század Intézet elemzőjével értékeltük.

  • Nagy Ervin: Homofóbnak nevezik a gyermekvédelmi törvényt az EP-ben

„Talán Győri Enikő mondta a legerősebbet, hogy ez egy rögtönítélő bíróság. Ön is így látta?"

- kérdezte Gerhardt Máté.

„Igen. Voltaképpen már az is beszédes, hogy a vádak, amelyek elhangzottak az elmúlt időszakban mind Magyarországon az ellenzék részéről, mind pedig az európai baloldal részéről, azok már-már egy ítéletbe mentek át. Folyamatosan hallhattuk is, hogy már előre elkészített ítéletről van szó, azaz homofóbnak nevezték a gyermekvédelmi törvényt, ez már egy állásfoglalás"

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!