2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Magyarország élőben

Mráz Ágoston Sámuel: Minden józan politikusnak az európai szolidaritást kell most erősítenie

Túl puhák az európai vezetők Orbánnal szemben, ezt mondta a hosszú álomból visszatérő Jean-Claude Juncker. Többek között erről beszélgetett Mráz Ágoston Sámuellel, a Nézőpont Csoport vezetőjével Velkovics Vilmos műsorvezető.

  • Mráz Ágoston Sámuel: Minden józan politikusnak az európai szolidaritást kell most erősítenie

Juncker egy nyugdíjas politikus, így politikai veszélyhelyzetről a kijelentés kapcsán nem kell tartani – szögezte le a szakértő, majd hozzátette, hogy

Juncker aktív éveiben is mindig szeretett volna felülkerekedni Orbán Viktoron, de ez sem akkor, sem most, - mikor még erősebb a magyar miniszterelnök státusza - nem jött össze.

Majd a Nézőpont Csoport elemzője kitért a 7-es cikkely szerinti eljárásra is, amelyet a brüsszeli elit politikai hadjáratként indított Magyarország ellen. Mráz Ágoston Sámuel felhívta arra a figyelmet, hogy

eddig mind az Európai Parlament, mind a tagállamok visszakoztak az egyértelmű támadástól.

Most minden józan politikusnak az európai szolidaritást kell erősíteni, és ezt nem lehet növelni olcsó ideológiai harcokkal, a feszültség keltésével és alaptalan támadásokkal nem lehet növelni - húzta alá.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!