2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban

Következik:

Híradó 12:00

Magyarország élőben

Mesterházy Attila: Történelmi helyzetben vagyunk, történelmi a felelősségünk

A történelmi mélyponton álló MSZP elnöke lenne Mesterházy Attila. Újra... Mit csinálna másképp? Erről is beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

  • Mesterházy Attila: Történelmi helyzetben vagyunk, történelmi a felelősségünk

Ön szeretne MSZP társelnök lenni, azt még nem tudjuk, hogy ki lesz a női társelnök Ön mellett. Mi a tétje ennek a bizonyos választásnak az Ön véleménye szerint, történelmi mélyponton állnak – reflektált a jelenlegi helyzetre Velkovics Vilmos, műsorvezető.

Történelmi helyzetben vagyunk, történelmi a felelősségünk, ha szabad így mondanom, hiszen valóban az MSZP-nek soha nem volt ilyen alacsony a támogatottsága, miközben az is látszik, hogy sokkal több baloldalibb ember van, mint ahányan támogatnak bennünket. Magyarul van lehetőség bővíteni az MSZP-nek a támogatottságát, én a magam részéről azzal az ambícióval és ígérettel lépek föl, hogy ahogy egyszer már 2010-2012 között már meg tudtam csinálni, most is meg fogom tudni csinálni azt, hogy az MSZP támogatását megnöveljem (…)

- mondta Mesterházy Attila.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!