2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Magyarország élőben

Varga Béla dinamikusabb, fiatalosabb, eredményesebb városvezetést tervez

Nyugodt közéletet és fejlődést ígér a kormánypártok polgármesterjelöltje a Nógrád megyei Szécsényben. Varga Béla terveiről a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt.

  • Varga Béla dinamikusabb, fiatalosabb, eredményesebb városvezetést tervez

Ahogy Varga Béla fogalmazott 46 éve él a városban és közel 20 éve aktív résztvevője a városi közéletnek. Van tapasztalata a városvezetésben, a közigazgatásban, a napi politikában és természetesen a gazdaságfejlesztésben is. Ami talán a legfontosabb, nem áll harcban a kormányzattal, hanem együtt tud működni velük, kiváló a kapcsolata a térség országgyűlési képviselőjével, a helyi szervezetekkel, a civilekkel és a Szécsényiekkel.

Varga Béla dinamikusabb, fiatalosabb, eredményesebb városvezetést tervez

„Szécsény többet érdemel” a mottója Varga Béla polgármesteri programjának, melyet jövő kedden mutat be. Programjának élén a munkahely teremtés áll, Szécsényben eddig is az volt a legnagyobb probléma, hogy nem volt elegendő és megfelelő lehetőség. Céljuk a jobb, minőségibb munkahelyek teremtése, ahol az emberek több pénzt tudnak keresni. Jelenleg Szécsényben 10 fiatalból 9 elvándorol a jobb élet reményében. 

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!