2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Magyarország élőben

Magyarország élőben extra: Logikátlan az ellenzék követelése

Elsősorban a koronavírus elleni védekezés volt az egyik központi témája a mai napirend előtti felszólalásoknak. Az ellenzék szerint a kormány keveset tesz a védekezés érdekében. A Magyarország élőben extra vendége Párkányi Eszter volt.

  • Magyarország élőben extra: Logikátlan az ellenzék követelése

„Azt láthatjuk már március óta, hogy nincsen koherencia és logika abban, amit mondanak és amit követelnek. Emlékezhetünk, még mikor az iskolák nem voltak bezárva, akkor azt követelték, hogy zárják be az iskolákat, legyen digitális oktatás, majd mikor ezt meglépte a kormány, akkor az volt a probléma, hogy hogyan fognak vigyázni a gyermekekre a szülők. Tehát valójában azt láthatjuk, hogy sem a következményekre nem gondolnak, sem arra, hogy a korábbi állításaikkal ők maguk mennek szembe. Semmi nem elég jó és semmi nem elég. Volt olyan képviselő, aki azt állította, a kormány semmit nem tesz, ami azt gondolom, hogy egy nagyon erős túlzás és azt mutatja, mintha a valóságot nem tudnák érzékelni az ellenzéki képviselők. Hiszen igenis van gazdasági támogatás is, az egészségügyi dolgozóknak a fizetését is emelik, elismerve azt a munkát, amit ők végeznek, illetve a családok mindennapjait is próbálják enyhíteni a kormány részéről”

- mondta az Alapjogokért Központ elemzője, Párkányi Eszter.

 

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!