2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Magyarország élőben

Magyarics Tamás: Az események végső kimenetele lehet, hogy megpróbálják Trumpot eltávolítani

Célkeresztben az amerikai rendőrség, már 13 napja tartanak a tüntetések és zavargások Amerikában, Minneapolis-ban már a rendőrség feloszlatása is felmerült. A rendőrség ellen indított kampány a szakértők szerint komoly problémákat okozhat, többek között a nagyvárosokban tovább növekedhet a fekete lakosság által elkövetett bűncselekmények száma. A részletekről Magyarics Tamás, külpolitikai szakértő, az ELTE egyetemi tanára beszélt a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában.

Magyarics Tamás elmondta, hogy amerikai tüntetések mögött mindenképp keresendő politikai szándék is. A rendőri erőszak ellenes tüntetést abszolút legitimnek tartja a szakértő, azonban valószínűsíthető, hogy különböző csoportok politikai haszonszerzésre használják fel az eseményeket. A megmozdulások végső kimenetele lehet, hogy megpróbálják Trumpot elmozdítani az elnöki székből, helyére pedig a demokrata Biden kerülhet. Aki azonban szintén nem fedhetetlen, hiszen 94-ben befolyásos szenátorként szívvel-lélekkel támogatta Clinton azon programját, amely komoly büntetőjogi szigorító reformot hajtott végre.

 

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Holdfényfürdőzés a Hévízi-tavon

Szeptember 24-én, este 19.00 – 22.00 között különleges programra várja vendégeit a Hévízi Tófürdő. Idén először és utoljára, csak korlátozott létszámmal lehetőség nyílik az esti fürdőzésre a világhírű hévízi tavon.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!