2020. május 29.,
péntek, Magdolna napja

Láng Zsolt: Karácsony Gergely nem a fővárossal foglalkozik

Hír TV

2020. május 20., szerda 20:10

Karácsony Gergely a kezdetek óta kettős beszédet folytat, és nem foglalkozik a fővárossal - mondta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője. Láng arról is beszélt, hogy érdemi viták helyett csak látványpolitizálás zajlik már egy jó ideje, ugyanakkor a mindennapi fontos kérdésekről nem esik szó.

Kezdetektől fogva kettős beszédet folytat Karácsony Gergely főpolgármester – hangzott el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Ma úgy fogadta el a főváros újraindításával kapcsolatos gazdasági tervet a főpolgármester, hogy azt nem vitatta meg minden illetékessel – mondta el Láng Zsolt, aki megjegyezte, hogy egy hónappal ezelőtt ennek a tervnek a tárgyalása már napirenden volt. De akkor többen is jelezték Karácsony Gergely felé, hogy azzal nem tudnak mit kezdeni, mert nem tartalmaz semmi konkrétumot, csupán egy tőle megszokott politikai röpirat. Ekkor ezt a főpolgármester visszavonta, erre ma arról értesültek, hogy ezt a tervet Karácsony egy személyben elfogadta – hangsúlyozta a frakcióvezető.

Láng Zsolt a történtek kapcsán megjegyezte, hogy ez is csak azt bizonyítja, hogy

Karácsony Gergely nem a fővárossal foglalkozik, hanem a Facebook-on keresztül próbál politizálni. Az általa ma elfogadott programban többek között olyan állítások szerepelnek, hogy Budapesten „hatalmas” a kulturális szegénység, és ennek megszüntetéséért semmit sem tesz a kormány. De a „röpiratban” az is szerepel, hogy független gazdasági elemzők szerint az ország az elmúlt években nagyon rossz gazdasági mutatószámokat produkált. Sőt még arra is kitérnek a dokumentumban, hogy a járványügyi helyzet bebizonyította, hogy kevesebb nemzeti szuveneritásra van szükség

- hangzott el.

A frakcióvezető leszögezte, hogy a fenti kijelentések és az eddigi történések mind azt bizonyítják, hogy

érdemi viták helyett egy látványpolitizálás zajlik, és az ellenzéki városvezetés, élen Karácsony Gergellyel nem is fordít figyelmet a mindennapi történésekre és a felmerülő problémák megoldására.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

x
Rendkívüli hír