2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Láng Zsolt: Karácsony Gergely nem a fővárossal foglalkozik

Karácsony Gergely a kezdetek óta kettős beszédet folytat, és nem foglalkozik a fővárossal - mondta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője. Láng arról is beszélt, hogy érdemi viták helyett csak látványpolitizálás zajlik már egy jó ideje, ugyanakkor a mindennapi fontos kérdésekről nem esik szó.

  • Láng Zsolt: Karácsony Gergely nem a fővárossal foglalkozik

Kezdetektől fogva kettős beszédet folytat Karácsony Gergely főpolgármester – hangzott el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Ma úgy fogadta el a főváros újraindításával kapcsolatos gazdasági tervet a főpolgármester, hogy azt nem vitatta meg minden illetékessel – mondta el Láng Zsolt, aki megjegyezte, hogy egy hónappal ezelőtt ennek a tervnek a tárgyalása már napirenden volt. De akkor többen is jelezték Karácsony Gergely felé, hogy azzal nem tudnak mit kezdeni, mert nem tartalmaz semmi konkrétumot, csupán egy tőle megszokott politikai röpirat. Ekkor ezt a főpolgármester visszavonta, erre ma arról értesültek, hogy ezt a tervet Karácsony egy személyben elfogadta – hangsúlyozta a frakcióvezető.

Láng Zsolt a történtek kapcsán megjegyezte, hogy ez is csak azt bizonyítja, hogy

Karácsony Gergely nem a fővárossal foglalkozik, hanem a Facebook-on keresztül próbál politizálni. Az általa ma elfogadott programban többek között olyan állítások szerepelnek, hogy Budapesten „hatalmas” a kulturális szegénység, és ennek megszüntetéséért semmit sem tesz a kormány. De a „röpiratban” az is szerepel, hogy független gazdasági elemzők szerint az ország az elmúlt években nagyon rossz gazdasági mutatószámokat produkált. Sőt még arra is kitérnek a dokumentumban, hogy a járványügyi helyzet bebizonyította, hogy kevesebb nemzeti szuveneritásra van szükség

- hangzott el.

A frakcióvezető leszögezte, hogy a fenti kijelentések és az eddigi történések mind azt bizonyítják, hogy

érdemi viták helyett egy látványpolitizálás zajlik, és az ellenzéki városvezetés, élen Karácsony Gergellyel nem is fordít figyelmet a mindennapi történésekre és a felmerülő problémák megoldására.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!