2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Magyarország élőben

Kovács Attila: Épkézláb javaslatot az Európai Parlamenttől a koronavírus-válság vonatkozásában nem láttam

Az Európai Parlament négy frakciója közösen kéri az Európai Bizottság elnökét, hogy ne kapjon pénzt Magyarország a 7500 milliárd eurós helyreállítási alapból. A témáról a Magyarország élőben című műsorunkban Velkovics Vilmos műsorvezető Kovács Attilával, az Alapjogokért Központ projektvezetőjével beszélgetett.

  • Kovács Attila: Épkézláb javaslatot az Európai Parlamenttől a koronavírus-válság vonatkozásában nem láttam

Az Újraindítási Alap angol rövidítése RRF, ami tulajdonképpen a koronavírus okozta gazdasági problémák enyhítésére szolgál. Most négy frakció kéri, hogy Magyarország ne kapjon ebből a pénzforrásból.

- Mire alapozzák ezt a kérést

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

-   Ez a legújabb akció gyakorlatilag abba a sorrendebe illeszkedik, amelynek már nyolc éve szemtanúi vagyunk. A hazai belpolitikai sikertelenséget az európai és a baloldali képviselők brüsszeli áskálódással kompenzálják. Ennek legfrissebb fejezete az, hogy a Helyreállítási Alap forrásait szeretnék késleltetni   

- fogalmazott Kovács Attila, aki azt is elmondta az ügy külön pikantériájaként, hogy Magyarország ellen, magyar politikusok is részt vesznek az áskálódásban.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!