2020. augusztus 14.,
péntek, Marcell napja

Kósa Lajos: Látszik, hogy semmi nem drága

2019. október 9., szerda 20:06

Az ellenzéki összefogás életképtelenségét próbálják palástolni a szivárványkoalíció tagjai a nyilvánosságra került botrányokkal Kósa Lajos szerint. A Fidesz önkormányzati kampányért felelős kampányfőnöke Magyarország élőben című műsorunkban kifejtette: politikai mondanivaló híján az ellenzék egyetlen esélye a durva kampány volt, ennek lehettek szemtanúi a választók.

Fehér por, luxusingatlanok, korrupció, titkos videó és hangfelvételen a baloldal kispesti politikusainak mindennapjai. Finiséhez ért a kampány. Kósa Lajossal, a Fidesz kampányfőnökével az elmúlt napok kiszivárgott felvételeiről is szó volt a HírTV Magyarország élőben című műsorában.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy az ellenzék ilyen elképesztően durva és brutális kampányt fog folytatni az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök szerint. Mivel az ellenzéknek az előző kampányokban sem volt programja, sem vállalható személyiségei, sem politikai üzenetük.

„Ha mindenkit besároznak, akkor nem tűnik fel annyira, hogy politikai mondanivaló híján vannak, mert arról nem hallottunk egyáltalán, ami releváns egy politikai párt szempontjából”

-mondta Kósa Lajos. Hozzátette, csak meg kell hallgatni Karácsony Gergelyt, aki azt sem tudja hol van a Nemzeti Múzeum.

„A Karácsonyi Budapest úgy néz ki, hogy lesz egy hatalmas őserdő, benn egy hatalmas kórház. Sem őserdő ültetés nem önkormányzati feladat […], és a fekvőbeteg ellátás sem önkormányzati feladat”

Az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök elmondta a főpolgármester-jelölt olyan dolgokról nem beszélt, amit meg kellene valósítani főpolgármesterként. Ilyen például a közlekedés és városüzemeltetés, valamint azt sem vetette fel, hogy egyébként a munkamegosztás a főváros és a kormány között hogyan működik.

Az ellenzék, mivel hatalmi politikában gondolkodik, így ha nincs pénz és nincs hatalom, akkor szét fognak esni Kósa Lajos szerint.

HírTV