2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Magyarország élőben

Kósa Lajos: Látszik, hogy semmi nem drága

Az ellenzéki összefogás életképtelenségét próbálják palástolni a szivárványkoalíció tagjai a nyilvánosságra került botrányokkal Kósa Lajos szerint. A Fidesz önkormányzati kampányért felelős kampányfőnöke Magyarország élőben című műsorunkban kifejtette: politikai mondanivaló híján az ellenzék egyetlen esélye a durva kampány volt, ennek lehettek szemtanúi a választók.

  • Kósa Lajos: Látszik, hogy semmi nem drága

Fehér por, luxusingatlanok, korrupció, titkos videó és hangfelvételen a baloldal kispesti politikusainak mindennapjai. Finiséhez ért a kampány. Kósa Lajossal, a Fidesz kampányfőnökével az elmúlt napok kiszivárgott felvételeiről is szó volt a HírTV Magyarország élőben című műsorában.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy az ellenzék ilyen elképesztően durva és brutális kampányt fog folytatni az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök szerint. Mivel az ellenzéknek az előző kampányokban sem volt programja, sem vállalható személyiségei, sem politikai üzenetük.

„Ha mindenkit besároznak, akkor nem tűnik fel annyira, hogy politikai mondanivaló híján vannak, mert arról nem hallottunk egyáltalán, ami releváns egy politikai párt szempontjából”

-mondta Kósa Lajos. Hozzátette, csak meg kell hallgatni Karácsony Gergelyt, aki azt sem tudja hol van a Nemzeti Múzeum.

„A Karácsonyi Budapest úgy néz ki, hogy lesz egy hatalmas őserdő, benn egy hatalmas kórház. Sem őserdő ültetés nem önkormányzati feladat […], és a fekvőbeteg ellátás sem önkormányzati feladat”

Az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök elmondta a főpolgármester-jelölt olyan dolgokról nem beszélt, amit meg kellene valósítani főpolgármesterként. Ilyen például a közlekedés és városüzemeltetés, valamint azt sem vetette fel, hogy egyébként a munkamegosztás a főváros és a kormány között hogyan működik.

Az ellenzék, mivel hatalmi politikában gondolkodik, így ha nincs pénz és nincs hatalom, akkor szét fognak esni Kósa Lajos szerint.

HírTV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!