2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Koncz Zsófia mindenki érdekeit szeretné képviselni a parlamentben

Az emberek összefogása vezetett a győzelemhez – jelentette ki Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP újonnan megválasztott országgyűlési képviselője a HírTV Magyarország élőben című műsorának hétfői adásában. A fiatal politikus szerint egy olyan pozitív kampányt sikerült lebonyolítani, amelyre édesapja is nagyon büszke lenne.

  • Koncz Zsófia mindenki érdekeit szeretné képviselni a parlamentben

Koncz Zsófia adásunkban köszönetet mondott azoknak, akik rá szavaztak és azoknak is, akik másra voksoltak, mert mint mondta, tényleg mindenki érdekeit szeretné képviselni a parlamentben.

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy inkább inspirálta vagy fékezte-e a stábját, hogy az ellenzék magasra tette a lécet és országos tétet adott a választásnak, Koncz Zsófia úgy vélekedett, a kétharmad lebontásáról szóló üzenet nem ment át, ami egy visszajelzés arról is, hogy érdemes pozitív kampányt folytatni és azzal foglalkozni, miként lehet építkezni, fejleszteni.

Teljes beszélgetés: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!