2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 23:30

Magyarország élőben

Kiss Róbert Richárd: Budapesten bőven van látnivaló

A vidéki turizmus éledezik, Budapest azonban továbbra is a padlón. A kormány szerint modellváltásra van szükség. De el tudják-e tartani a belföldi turisták a fővárosi vendéglősöket? Erről is kérdeztük Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságírót.

  • Kiss Róbert Richárd: Budapesten bőven van látnivaló

„Hogyan lehetne vonzóbbá tenni a magyar turisták számára a fővárosunkat?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Amikor azt mondjuk, hogy belföldi turizmus, akkor a költéseknek durván 75 százalékát budapestiek generálják, 25 százalékát pedig vidékiek. (…) Budapest tele van látnivalóval, nem tudom hányan hallottak arról, hogy milyen mondjuk a Jégbárban koktélokat iszogatni. (…) Bőven van látnivaló, ezeket meg kell ismertetni és vonzóvá kell tenni ezeket”

-        válaszolta Kiss Róbert Richárd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!