2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Magyarország élőben

Kiderült, hogy mit súgott Nagy Feró Orbán Viktornak a közös fotó készítésekor

Nem gondolta volna, hogy Kossuth-díjat kap és számára az egész még most nagyon szokatlan – erről Nagy Feró, a Beatrice frontembere beszélt Magyarország élőben című műsorunkban. A „legrockerebb Kossuth-díjas” a parlamenti díjátadóval kapcsolatban úgy fogalmazott, ezek a nagyfőnökök a barátai, bár ők még most nem tudják, de meg fogják tudni.

  • Kiderült, hogy mit súgott Nagy Feró Orbán Viktornak a közös fotó készítésekor

Az, hogy Nagy Feró megkapta az állami kitüntetést, óriási felzúdulást váltott ki a baloldalon. A kritikákkal kapcsolatban az énekes megjegyezte, nagyon sok embert járt a koncertjeikre, jobb- és baloldaliak is, most pedig a baloldal nyilván megtagadja azt.

A mai politikai vezetésből, legyenek fideszesek, vagy baloldaliak, ott voltak a koncertjeinken, ott élvezkedtek (…) Igazából picit tényleg formáltuk azt az ízlést, azt a kultúrát, amit mi jelentettünk akkor, ami természetesen szemben állt az akkori kommunista rendszerrel

– tette hozzá.

Trombitás Kristóf azon felvetésére, hogy a jelenlegi gyűlölködés nem lenne, ha Nagy Feró nem tette volna le a voksát a nemzeti oldal mellett, az énekes elmondta,

nem tudja, miért kell őt utálni azért, mert neki megfelel a jelenlegi kormány,

hiszen ő sem utálkozik azon, ha valaki a DK-sokat pártolja.

Én soha nem fogom azt írni akár egy Vágó Istvánnak, hogy talpnyalója Gyurcsánnyak, ha ő szereti, akkor igen, képviselje azt a vonalat, én pedig hadd képviseljem saját vonalamat

– mondta el.

Azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is közös fotót osztott meg a közösségi oldalán, a Beatrice frontembere elmondta, „állati” boldog volt és hozzátette,

nem ő, hanem Orbán Viktor erőltette a képet, majd meg is jegyezte a miniszterelnöknek, hogy óriási „nyüszítés” lesz a túloldalon.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!