2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Magyarország élőben

Kardosné Gyurkó Katalin: Hatalmas az érdeklődés a családtámogatási csomag iránt

Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a családtámogatási rendszerről és azt övező nagy az érdeklődésről beszélgetett Földi-Kovács Andrea műsorvezetővel.

Kardosné Gyurkó Katalin elnök szerint az akcióterv komoly segítséget jelent a családoknak a mindennapokban. Eddig csaknem 2400 hétüléses személyautóra érkezett előjegyzés, pedig a családok autóvásárlását segítő támogatást csak hétfőtől lehet igényelni.

Amikor valami újat vásárolhatunk, akkor az emberek sokkal jobban lázban égnek. A körülményekre való tekintet nélkül is szeretnek vásárolni. Nekünk az a visszajelzés érkezett, hogy körülbelül 2400 gépkocsira van előjegyzés anélkül, hogy a Magyar Államkincstár oldalán bármilyen feltételről tudtak volna. 

- mondta Kardosné Gyurkó Katalin

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!