2020. július 6.,
hétfő, Csaba napja

Kanász-Nagy Máté: Komoly változásokat kell tenni az LMP háza táján

Hír TV

2019. június 3., hétfő 20:31

Nem csak a választóktól, hanem volt párttársaitól is bocsánatot kérne az LMP. Kanász-Nagy Máté az ökopárt ügyvezetője a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában elismerte, hogy sokszor méltatlanul bántak több tagtársukkal. A politikus név szerint említette Szél Bernadettet az LMP volt társelnökét, akinek a rehabilitálását Kanász-Nagy Máté fontosnak tartaná. Az LMP, a Jobbik és Puzsér Róbert még márciusban kötött egy szerződést, amelyben a felek rögzítették együttműködésüket Puzsér Róbert főpolgármestersége érdekében – tájékoztatta a Hír TV Magyarország élőben című műsorát Kanász-Nagy Máté, az LMP ügyvezetője.

Az LMP, a Jobbik és Puzsér Róbert még márciusban kötött egy szerződést, amelyben a felek rögzítették együttműködésüket Puzsér Róbert főpolgármestersége érdekében – tájékoztatott az LMP ügyvezetője.

Puzsér Róbert bejelentette, hogy az ellenzéki előválasztás folyamatában nem kíván részt venni, erre reagálva az LMP felmondta a korábbi szerződést. Az LMP ügyvezetője arról is tájékoztatott, hogy hamarosan tisztújításra is sor kerül a pártban, a budapesti elnökség is megújul. Ennek kapcsán a politikus hangot adott reményének, amely szerint Szigethy Krisztina újra elindul az alelnöki tisztségért, amelyről lemondott.

Az LMP jövőbeli politikai irányvonalával kapcsolatban az ügyvezető arról beszélt, hogy továbbra is a korábbi markáns, zöld, ökopolitikai irányt kell követni, azonban ennek elengedhetetlen feltétele egy szervezeti-testületi megújulás.

Teljes beszélgetés:

Hír TV