2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Magyarország élőben

Kanász-Nagy Máté: Komoly változásokat kell tenni az LMP háza táján

Nem csak a választóktól, hanem volt párttársaitól is bocsánatot kérne az LMP. Kanász-Nagy Máté az ökopárt ügyvezetője a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában elismerte, hogy sokszor méltatlanul bántak több tagtársukkal. A politikus név szerint említette Szél Bernadettet az LMP volt társelnökét, akinek a rehabilitálását Kanász-Nagy Máté fontosnak tartaná. Az LMP, a Jobbik és Puzsér Róbert még márciusban kötött egy szerződést, amelyben a felek rögzítették együttműködésüket Puzsér Róbert főpolgármestersége érdekében – tájékoztatta a Hír TV Magyarország élőben című műsorát Kanász-Nagy Máté, az LMP ügyvezetője.

  • Kanász-Nagy Máté: Komoly változásokat kell tenni az LMP háza táján

Az LMP, a Jobbik és Puzsér Róbert még márciusban kötött egy szerződést, amelyben a felek rögzítették együttműködésüket Puzsér Róbert főpolgármestersége érdekében – tájékoztatott az LMP ügyvezetője.

Puzsér Róbert bejelentette, hogy az ellenzéki előválasztás folyamatában nem kíván részt venni, erre reagálva az LMP felmondta a korábbi szerződést. Az LMP ügyvezetője arról is tájékoztatott, hogy hamarosan tisztújításra is sor kerül a pártban, a budapesti elnökség is megújul. Ennek kapcsán a politikus hangot adott reményének, amely szerint Szigethy Krisztina újra elindul az alelnöki tisztségért, amelyről lemondott.

Az LMP jövőbeli politikai irányvonalával kapcsolatban az ügyvezető arról beszélt, hogy továbbra is a korábbi markáns, zöld, ökopolitikai irányt kell követni, azonban ennek elengedhetetlen feltétele egy szervezeti-testületi megújulás.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!