2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: Nem lehet félmegoldásokat csinálni

Kettős szorításban: Az orvoskamara szigorú lezárást, a kereskedelmi pedig nyitást követel. Megteltek a kórházak és rengeteg az áldozat – Kacskovics Imre immunológus volt a Magyarország élőben extra vendége.

„Mi a véleménye, milyen feltételeknek kellene teljesülnie, hogy nyitni lehessen a boltokat?”

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

„Én most is az orvosokkal értek egyet. Meg kell tartani ezt a jelenlegi zárást, illetőleg lehet, hogy még egy kicsit fokozni is kell. (…) Azt gondolom, hogy nem lehet félmegoldásokat csinálni, hogy zárunk is, de ugyanakkor a kereskedelmet nyitjuk. Tudjuk, hogy ez mekkora gazdasági kárt okoz a kereskedelmi cégeknek, ezzel együtt azonban nem fenntartható egészen egyszerűen a kórházak ilyen szintű terhelése és ez a fajta nagyon magas halálozás, ami jelenleg Magyarországon uralkodik”

-        válaszolta Kacskovics Imre.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Nem mehetnek át a határon

A havazás miatt Ausztria lezárta a határt Bozsoknál, Kőszegnél és Bucsunál a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművek előtt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!