2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: Nem lehet félmegoldásokat csinálni

Kettős szorításban: Az orvoskamara szigorú lezárást, a kereskedelmi pedig nyitást követel. Megteltek a kórházak és rengeteg az áldozat – Kacskovics Imre immunológus volt a Magyarország élőben extra vendége.

  • Kacskovics Imre: Nem lehet félmegoldásokat csinálni

„Mi a véleménye, milyen feltételeknek kellene teljesülnie, hogy nyitni lehessen a boltokat?”

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

„Én most is az orvosokkal értek egyet. Meg kell tartani ezt a jelenlegi zárást, illetőleg lehet, hogy még egy kicsit fokozni is kell. (…) Azt gondolom, hogy nem lehet félmegoldásokat csinálni, hogy zárunk is, de ugyanakkor a kereskedelmet nyitjuk. Tudjuk, hogy ez mekkora gazdasági kárt okoz a kereskedelmi cégeknek, ezzel együtt azonban nem fenntartható egészen egyszerűen a kórházak ilyen szintű terhelése és ez a fajta nagyon magas halálozás, ami jelenleg Magyarországon uralkodik”

-        válaszolta Kacskovics Imre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!