2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: Ha válsághelyzet van, meg kell fontolni minden lehetőséget

Százszázalékos a második orosz vakcina hatékonysága az új koronavírus fertőzéssel szemben a klinikai tesztek alapján, közölte az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet. A Magyarország élőben vendége Kacskovics Imre immunológus volt.

„Brit kutatók felvetették, az AstraZeneca oltóanyaggyárnak volt ez a kezdeményezése, hogy esetleg lehetne ötvözni két vakcinát. Ugye ők pont a Szputnyik és az AstraZeneca által fejlesztett oltóanyagból szerettek volna valami kombinációt előállítani. Ennek mi lehet az értelme vagy a gyakorlati haszna?”

- kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„(…) Amikor egy ilyen válsághelyzet van, ahogy szoktuk mondani: nem a „békeidőben” kell döntéseket hozni, hanem „háborús időben”. Ha válsághelyzet van, akkor meg kell fontolni minden olyan lehetőséget, ami ahhoz vezet, hogy minél hamarabb, minél több embert be lehessen oltani és elkerülhessük ezt a nagyon pusztító járványt, ami sajnos úgy tűnik megint csak felveti a következő hullámot”

- válaszolta Kacskovics Imre.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!