2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: Ha válsághelyzet van, meg kell fontolni minden lehetőséget

Százszázalékos a második orosz vakcina hatékonysága az új koronavírus fertőzéssel szemben a klinikai tesztek alapján, közölte az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet. A Magyarország élőben vendége Kacskovics Imre immunológus volt.

  • Kacskovics Imre: Ha válsághelyzet van, meg kell fontolni minden lehetőséget

„Brit kutatók felvetették, az AstraZeneca oltóanyaggyárnak volt ez a kezdeményezése, hogy esetleg lehetne ötvözni két vakcinát. Ugye ők pont a Szputnyik és az AstraZeneca által fejlesztett oltóanyagból szerettek volna valami kombinációt előállítani. Ennek mi lehet az értelme vagy a gyakorlati haszna?”

- kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„(…) Amikor egy ilyen válsághelyzet van, ahogy szoktuk mondani: nem a „békeidőben” kell döntéseket hozni, hanem „háborús időben”. Ha válsághelyzet van, akkor meg kell fontolni minden olyan lehetőséget, ami ahhoz vezet, hogy minél hamarabb, minél több embert be lehessen oltani és elkerülhessük ezt a nagyon pusztító járványt, ami sajnos úgy tűnik megint csak felveti a következő hullámot”

- válaszolta Kacskovics Imre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!