2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: Én nem vagyok annyira nyugodt

Oroszországban már hivatalosan is bejegyezték az első koronavírus elleni vakcinát, amit Putyin egyik lánya is megkapott. A stúdióban Kacskovics Imre, immunológus, az ELTE egyetemi tanára beszélt az orosz oltóanyagról.

„Ez egy nemes verseny a kutatók között, hogy ki tudja előbb kidolgozni, felfedezni ezt a védőoltást. Másfelől versenyt futunk az idővel. A koronavírus itt van, ha nem is tombol még Magyarországon, remélem nem is fog, de a világ több pontján súlyos a helyzet. Tehát ilyen szempontból versenyt futunk a témában”

- fogalmazott az immunológus, az ELTE Természettudományi Karának dékánja, Kacskovics Imre.
Elmondta, relatív kis számú klinikai vizsgálatot végeztek az oroszok és csupán néhány tucat emberen vizsgálták a vakcina hatékonyságát. Itt vélhetően egészséges fiatalokat olthattak be, akikben antitest alakult ki, amely képes semlegesíteni a vírust.

Teljes beszélgetés:

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!