2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: Én nem vagyok annyira nyugodt

Oroszországban már hivatalosan is bejegyezték az első koronavírus elleni vakcinát, amit Putyin egyik lánya is megkapott. A stúdióban Kacskovics Imre, immunológus, az ELTE egyetemi tanára beszélt az orosz oltóanyagról.

  • Kacskovics Imre: Én nem vagyok annyira nyugodt

„Ez egy nemes verseny a kutatók között, hogy ki tudja előbb kidolgozni, felfedezni ezt a védőoltást. Másfelől versenyt futunk az idővel. A koronavírus itt van, ha nem is tombol még Magyarországon, remélem nem is fog, de a világ több pontján súlyos a helyzet. Tehát ilyen szempontból versenyt futunk a témában”

- fogalmazott az immunológus, az ELTE Természettudományi Karának dékánja, Kacskovics Imre.
Elmondta, relatív kis számú klinikai vizsgálatot végeztek az oroszok és csupán néhány tucat emberen vizsgálták a vakcina hatékonyságát. Itt vélhetően egészséges fiatalokat olthattak be, akikben antitest alakult ki, amely képes semlegesíteni a vírust.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!