2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: 60 év alatt kiválóan véd a Sinopharm vakcina

Az Egészségügyi Világszervezet összegzése szerint hatásos a kínai Sinopharm vakcina, ám egyeseknél szükség lehet a harmadik oltásra. A Magyarország élőben extra vendége Kacskovics Imre immunológus volt.

„Hogyan kell értelmeznünk az Egészségügyi Világszervezet mostani bejelentését?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Mondhatnám egy mondattal, hogy nincsen adat arra, hogy 60 év felett milyen védőhatással rendelkezik a vakcina. Ez nem azt jelenti., hogy nem véd, hanem egész egyszerűen nincsen adatunk arra, hogy mit és hogyan ér el ez a vakcina a 60 évnél idősebbek esetén. Azonban azt egyértelműen leszögezi a WHO közleménye is, hogy 60 év alatt kiválóan védi az egészséges embereket, sőt akár a különböző betegségben szenvedőket is, tehát semmi okunk nincs feltételezni, hogy ne lenne hatása a Sinopharmnak 60 éves kor felett”

-        mondta Kacskovics Imre.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!