2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Magyarország élőben

Illés Boglárka: Nem mondanám, hogy a fiatalok határozottan elfordultak a pártpolitikától

Új vezetőt választott Európa egyik legnagyobb ifjúsági politikai szervezete is. Mit kezd a Fidelitas az Y-generációval, amely otthonosan mozog a digitális világban, de már nem érdekli a politika. A Magyarország élőben vendége Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke volt.

„Új kihívások előtt áll – hát nem csak a Fidelitas - gyakorlatilag Európában szerintem az összes hagyományos politikai csoport ifjúsági szervezete a tekintetben, hogy az Y generáció gyakorlatilag elfordult a politikától (...). Egy ilyen nehéz időszakban veszi át a Fidelitas vezetését. Mik a tervei?”

– kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

„Mi azt látjuk, én azt látom a kutatási eredményekből és akkor, amikor a fiatalokkal beszélgetek ezekről a kérdésekről, hogy a pártpolitikától valóban lehet tapasztalni egyfajta elfordulást, de azért nem mondanám határozottan, hogy elfordultak volna a pártpolitikától. Azonban a közügyek iránt érdeklődnek különösen akkor, ha a közügy és a nemzeti ügy közé egyenlőség jelet lehet tenni (…).”

– válaszolta Illés Boglárka.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!